Aranyemberség spirituális önismereti blog Gyarmati Gábor szerkesztésében

Spirituális fejlődésedhez szeretnék segíteni

Aranyemberség A lélek útja az aranykorba

2019 08 12

A lélektől az Aranyemberré válásig

Az elmúlt hetekben nem csak gondolkoztam, hanem hagytam, hogy az isteni üzenjen nekem. Üzenjen és tanítson bennünket. Ezek arany üzeneteit az Aranyemberség spirituális levelező hetilapban közzétettem és közzéteszem folyamatosan, hisz oly sokan vannak.

Az üzenet lényege az is volt, hogy változások vannak és változások lesznek. Ezt már tudjuk. Ez érinti ’A lélek csoport’-ot is. Mától kezdve Aranyemberség csoporttá válik.

Miért? Azért mert a lélek egy része a nagy egésznek, ami az embert alkotja. Sokkal több az ember a léleknél. Szellem és test is. De nevezhetjük vagy csoportosíthatjuk alsó, értelem (Egyetemes Értelmes lélek), személyiség és gondolkodási képesség (Isteni gondolatalkotás) részekre is. És a célunk az Aranykorba belépéshez e háromságot (négységet) egyesítve eljutni az Aranyemberség állapotába.

S ebben kérem a segítséged, hogy amennyiben valami mondanivalód merül fel a végtelen világóceán isteni üzenetládájából az akashából, akkor várakozás nélkül tedd itt közzé, anélkül, hogy engedélyt kérnél rá. Kikapcsolom az ellenőrzés funkciót, hogy ne kelljen rám várni arra, hogy mikor kerülök internet közelébe az engedélyezéshez. A közeljövőben is előfordulnak majd internet mentes napjaim, mert úgy láttam, érzékeltem, hogy nagyon jót tesznek energetikailag. És azt is észrevettem, hogy az igazán jó barátaimmal a kapcsolatot az internet nélküliségünk nem befolyásolta. Tudtunk kapcsolatban lenni, például a gondolatüzenés által.

Éljünk tehát úgy, hogy az aranyemberségre méltók és készek legyünk. Élvezzük a létezés lehetőségeit a legmagasabb fokon és csakis akkor lépjünk túl az árnyékunkon, amikor végtelenül szükséges. Mert az amit, meg kell élnünk, az megéltetik, és éltet bennünket. Akár a legmélyebb kútba is kell leszállni a forrás megleléséért. Akár a legmagasabb fára is kell felmászni, hogy a távolban lássuk az üzenő tűzjeleket. S a legmagasabb hegyre kell is felmenni, hogy tisztán lássuk az égi üzenők, a csillagok képét, vagy bármi más jelet, amely mint üstökös érkezik el lelkünk tisztánlátását elősegíteni, s a szellemi nagyságról mesélni.

Ha szeretnél mindig értesülni az újabb üzenetekről, javaslom, hogy adomány befizetésével iratkozz fel a hetilapra, mert az internet csak korlátozottan adja közre az üzeneteket (erről egy későbbi posztban jelzem felismerésemet). Az igazán tiszta, felemelkedett önmagad megtapasztalásához szükséged van magad megtisztulására. Ezt tettem én is és sokan köröttem, ezen a nyáron. És ez örömmel tölt el, mert a hasadt lélek csak akkor találja meg az isteni egységét, ha tisztán látja a helyzetét. A saját és világa helyzetét. Mert ami kicsiben, az nagyban! Ami körbevesz az csak tükörképe. Neked és a világodnak.

áldással

Gábor

www.aregeny.com

aranyemberseg.hupont.hu

aranyemberseg kukac gmail.com

Facebook: Aranyemberség csoport

tel: Mo nullahathúsz / 51hét65hét8, Anglia 0hét523 822 hét1hét

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 1
Heti: 5
Havi: 47
Össz.: 340

Látogatottság növelés
Oldal: Aranyemberség: A lélek útja az Aranykorba
Aranyemberség spirituális önismereti blog Gyarmati Gábor szerkesztésében - © 2008 - 2019 - aranyemberseg.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »